0 item(s) - €0.00

U heeft niets in uw winkelwagen.

van automotive oplossingen naar de gepatenteerde StormFix 

In 1996 is IAC BV begonnen met het ontwikkelen van innovatieve technische oplossingen voor de internationale automobiel industrie. Voor de Ford C-max autostoel werd een elastiek ontwikkeld dat tot op de dag van vandaag nog steeds geleverd wordt voor alle Ford C-max modellen. Door deze laatstgenoemde ervaring met elastiek/kunststof werd IAC in 2007 gevraagd door een grote Duitse signmaker sterkere spanelastieken te ontwikkelen voor reclame spandoekframes. Dit resulteerde in de ontwikkeling van de nu alom bekende StormFix spanelastiek.

Na de ontwikkeling van de StormFix volgde de nog sterkere TornadoFix. Voor de grote doeken die onderhevig zijn aan sterke windbelasting bracht IAC de SuperFix Bungee, op dit moment het sterkste spanelastiek verkrijgbaar op de markt. Recente ontwikkelingen zijn de SpanFix STRONG elastiek, de modulaire OptiFix spanner, de DuoFix spanner en de meest recente ontwikkeling; de StormFix Double. 

Elastifix.nl

In 2014 zijn we de ElastiFix webshop gestart waar een brede range spanelastieken direct besteld kunnen worden. Wij geven graag advies welk product het beste aansluit bij uw behoefte. Kortom: Onze kracht ligt bij de innovatieve oplossingen! Ondertussen zijn er nationale en internationale distributeurs benoemd en worden de ElastiFix producten in meer dan 30 landen verkocht.

Anthonie Fokkerstraat 63J

8