Service staat hoog in het vaandel van ElastiFix. ElastiFix staat bekend om sterke en innovatieve oplossingen. Er is altijd een oplossing! We denken graag met u mee en leveren de producten snel uit. 
Wij leveren elke gewenste lengte binnen 2 tot 3 dagen. Direct van fabrikant naar u, korte lijnen, dus snel en betaalbaar! Daar waar mogelijk helpen we u graag met advies voor uw specifieke toepassingen.

Hulp nodig?

Wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken, wij geven graag advies. Wilt u het liever zelf bepalen, maak dan gebruik van de keuzehulp. Bij elke spanner kunt u “hulp bij keuze lengte en diameter” aanklikken.

Neem contact op met Elastifix.nl

Wilt u meer informatie over spanelastieken, maatwerk oplossingen, advies of technische ondersteuning? 
Bel voor een snelle service naar +31622796197 of stuur een e-mail naar info@elastifix.nl.

Wij werken voortdurend aan het optimaliseren van onze producten met betrekking tot sterkte, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid.

Elastifix.nl actie:

Duurzaamheid vinden wij belangrijk! Jaarlijks worden honderdduizenden spanners weggegooid.
Wij starten een unieke aktie: HERGEBRUIK van versleten StormFix, TornadoFix, SuperFix en OptiFix die bij IAC/ElastiFix afgenomen zijn.
Stuur ons je versleten StormFix, TornadoFix, SuperFix of OptiFix en wij retourneren deze met nieuw duurzaam elastiek voor de helft van onze standaard verkoopprijs.