5 voordelen van StormFix

De StormFix Spanner Standaard is een innovatieve zeer sterke stormgrip spanner voor het opspannen van spandoeken in een frame. De StormFix Standaard bestaat uit een elastisch koord van 8mm met twee eindstukken: mannetje en vrouwtje die in het zeiloog in elkaar schuiven. De StormFix Standaard kan in vele maten en kleuren (zwart, wit of aluminium) geleverd worden. De verrassend sterke StormFix Budget is een kleinere versie met 6 mm elastiek en kleinere eindstukken.

StormFix Spanner specificaties:
* Kleine spanruimte, vanaf 1 cm, dat geeft de mogelijkheid om het spandoek dicht bij het frame te spannen
* Super sterk, Kan tot > 100 kg belast worden, dus 4 keer sterker dan de gemiddelde spinhaak!
* Absoluut geen corrosie en een zeer lange levensduur!
* Kwailteits-elastiek: multicore met high tenacity polyester mantel
* In elke gewenste maat verkrijgbaar

StormFix bestellen?