ElastiFix is actief op het gebied van technische in- en outdoor oplossingen. Na onze start in 1996 hebben wij een enorme groei doorgemaakt met o.a. de ontwikkeling van de gepatenteerde StormFix en zijn wij toonaangevend in tal van markten.

Tegenwoordig is ElastiFix een wereldwijd opererend bedrijf met nationale en internationale distributeurs. In de BeNeLux zijn we één van de belangrijkste spelers op het gebied van spanelastieken, spandoekframes, industriële toepassingen en baanbrekende ophangsystemen voor o.a. de theaterbranche. Doordat we beschikken over een ultramodern en multifunctioneel machinepark, zijn we naast onze reeds bestaande producten tevens in staat om maatwerk binnen een kort tijdsbestek te ontwikkelen en te produceren.

ElastiFix is als expert en marktleider daarom een logische gesprekspartner voor klanten en partners om te werken aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Als bedrijf met een langetermijnvisie investeren we continu in nieuwe, duurzame oplossingen en technische innovaties. ElastiFix hanteert hierbij een aanpak die teruggaat tot zijn roots: no-nonsense, doordacht, maar toch pragmatisch met als doel ideeën zo snel mogelijk in de praktijk brengen.

Kortom: You name it, We Fix it!