Innovatie

Krachtige woorden die wij graag waarmaken en waar kunnen maken!

We gaan geen probleem uit de weg en geen vraag is voor ons onoplosbaar.

ElastiFix heeft productontwikkeling hoog in het vaandel staan en is continu in beweging innovatie door te voeren in tal van onze producten. Door goed te luisteren naar onze klant, met hen mee te denken en mee te bewegen zijn wij in staat om snel en adequaat passende innovatie oplossingen te bedenken en te realiseren.

Een aantal gerenommeerde bedrijven zoals Hörmann Industriële deuren, Altrex Klimmaterieel en Vanderlande deden al een beroep op het innovatieve karakter van ElastiFix en steeds meer grote klanten weten ons inmiddels goed te vinden.

TentFix

Met de TentFix behoren loshangende scheerlijnen tot de verleden tijd. De TentFix bestaat uit 6 mm multicore UV bestendig elastiek voorzien van een pinbevestiging voor montage door een zeiloog. De TentFix is leverbaar in de kleuren zwart, wit, alu en neon geel, waardoor het bij iedere tent past.

Ook zijn wij groot in de innovatieve ontwikkelingen waar de theaterbranche steeds meer een beroep op ons doet. Een greep uit deze door ons (gepatenteerde) ontwikkelingen zijn de Grippon Tube en DrapeFix Adjust. Door de wereldwijde veranderingen van de laatste tijd richt ElastiFix zich meer en meer op de Outdoor branche. Een branche die vraagt om specifieke toepassingen om veilig en zorgeloos van activiteiten te kunnen genieten die ook alle weerselementen moeten kunnen doorstaan. Door deze groeiende vraag naar praktische en slimme oplossingen is ElastiFix in staat met jou mee te denken en passende oplossingen aan te dragen.

GripponTube

Voor één van de grootste leveranciers van showequipment in Europa met export naar meer dan 70 landen ontwikkelde ElastiFix de inmiddels gepatenteerde GripponTube, de nieuwste vervanger van het knooplint en de theaterhaak om snel theatergordijnen op te hangen. “Je klikt de GripponTube van onder vast op de truss en hij zit muurvast, belastbaar tot 20 kilo per stuk. Wij durven te stellen dat je niet eerder zo snel een gordijn hebt ingehangen.

DrapeFix Adjust

De DrapeFix Adjust, een verstelbaar ophangsyteem voor geplooide zware akoestische gordijnen. Doordat de gordijnen brandwerend geïmpregneerd zijn nemen ze gemakkelijk vocht op uit de lucht, waardoor ze niet meer rechthangen en in hoogte versteld moeten worden. ElastiFix ontwikkelde voor deze vraag een oplossing die doet denken aan een verstelbare tie-wrap. Het product is natuurlijk naast de theaterbranche geschikt voor ontelbare andere toepassingen.