Over ons

Krachtige woorden die wij graag waarmaken en waar kunnen maken!

ElastiFix is een groeiend en innovatief bedrijf actief op het gebied van technische in- en outdoor oplossingen voor uiteenlopende branches.

 

Patent

Vol trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf nu naast onze patenten in Europa ook in de USA patent hebben gekregen. Om deze producten te bekijken verwijzen wij u door naar onze patentpagina

Maatwerk

Elastifix een wereldwijd opererend bedrijf met nationale en internationale distributeurs. In de BeNeLux zijn we één van de belangrijkste spelers op het gebied van spanelastieken, spandoekframes, industriële toepassingen en baanbrekende ophangsystemen voor o.a. de theaterbranche. Doordat we beschikken over een ultramodern en multifunctioneel machinepark, zijn we naast onze reeds bestaande producten tevens in staat om maatwerk binnen een kort tijdsbestek te ontwikkelen en te produceren.

Marktleider

Als expert en marktleider zijn wij daarom een logische gesprekspartner om te werken aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Als bedrijf met een langetermijnvisie investeren we continu in nieuwe, duurzame oplossingen en technische innovaties. Wij hanteren hierbij een aanpak die teruggaat tot zijn roots: no-nonsense, doordacht, maar toch pragmatisch met als doel ideeën zo snel mogelijk in de praktijk brengen.

You name it, We Fix it!

Wie zijn wij
kernwaarden
ElastiFix in de media