You name it, we frame it

Met onze op maat gemaakte frames presenteert u uw boodschap op de juiste manier. Of het nu gaat om gevelreclame, een beurspresentatie, een vrijstaand frame voor een event of u wilt van een container een eye-catcher maken: FrameFix maakt het op maat.

Productoverzicht

FrameFix GevelFrame

Het GevelFrame is al jaren een veel ingezet product. Je bevestigt een spandoek in het frame met onze gepatenteerde StormFix spanners. zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en is de afstand tussen doek en frame minimaal. Dit zorgt voor een strak eindresultaat.

Meer informatie

FrameFix Vrijstaand Frame

Het vrijstaande spandoekframe is de perfecte basis voor de producten die je vrijstaand in een weiland kunt plaatsen of bij een verbouwing van een pand of woning. Met onze gepatenteerde StormFix spanners bevestig je eenvoudig het spandoek in het aluminium frame. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft jouw boodschap goed zichtbaar.

Meer informatie

FrameFix TextielFrame

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met TextielFrame. Heb je liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Wissel gemakkelijk van boodschap per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme ophangsysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai.

Meer informatie

FrameFix ContainerFrame

Voorzien van een gepersonaliseerd spandoek is het aluminium ContainerFrame een eyecatcher op iedere bouwplaats.

Meer informatie

FrameFix Vrijstaand TextielFrame

Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus (deskdivider). Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt. Niet alleen functioneel dus, maar ook nog eens bevorderend voor de productiviteit. Klik op de button voor meer informatie of bel ons op 06 22796197, wij adviseren u graag.

Meer informatie