Kernwaarden

Initiatiefrijke mensen met een passie om te presteren. Onze medewerkers gaan voor het hoogst haalbare. Bij ons krijgen mensen vertrouwen, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om dat te doen.
De manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan, is onze verbindende factor. Bij ElastiFix werken we met passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier. Dat maakt ons sterk.

Passie

We hebben de passie om te presteren en focussen ons op resultaten. We zijn altijd bereid om net een stap extra te zetten. Passie voor de klant zit in de genen van elke ElastiFix medewerker.

Innovatief

Onze ogen staan voortduren op scherp en onze aandacht is gericht op de toekomst. We houden ideeën niet voor onszelf, maar delen ze met anderen. Zo ontwikkelen onze ideeën zich verder.

Verantwoordelijk

We zijn verantwoordelijk voor wat we doen en overzien de consequenties voor onszelf en voor onze omgeving. We zetten onze sterke eigenschappen en de vrijheid die we krijgen in om de beste resultaten te boeken.

Plezier

Werken met plezier is niet alleen doen wat je leuk vind maar ook leuk vinden wat je doet! We zijn open, informeel en optimistisch. Wees jezelf, dat vinden we belangrijk. Samen delen we de gemaakte successen.