You name it, we claim it

Krachtige woorden die wij graag waarmaken en waar kunnen maken!

Bekijk hieronder onze gepatenteerde innovatieve oplossingen.

StormFix

De StormFix is gemaakt van 8 mm duurzaam en slijtvast multicore elastiek met high tenacity polyester mantel. De eindstukken (male/female) bestaan uit een UV bestendig glasvezel gevuld polyamide.

De RVS torx schroef draagt bij aan een optimale fixatie tussen het elastiek en de kunststof eindstukken.

Maximale belasting: 100 kg.

TornadoFix

De TornadoFix bestaat uit een met glasvezel gevulde nylon zwanenhalshaak, waarin een dubbel 6 mm duurzaam en slijtvast multicore elastiek met high tenacity polyester mantel wordt vastgezet met behulp van een RVS torx schroef, hierdoor is er geen sprake van roestvorming.

Bij hoge windbelasting worden de krachten op de TornadoFix gelijkmatig verdeeld over vier strengen elastiek. De TornadoFix is populair bij spandoekprojecten waar een hoge windbelasting op het doek wordt verwacht zoals bij grote vrijstaande frames.

Maximale belasting: 215 kg.

GripponTube

De GripponTube is de nieuwste vervanger van het knooplint en de theaterhaak om snel theaterdoek, backdrop of gordijnen op te hangen.

“Je klikt de GripponTube van onder vast op de truss en hij zit muurvast”.

Wij durven te stellen dat je niet eerder zo snel een gordijn hebt ingehangen.

Maximale belasting: 20 kg.

PipeClamp

De PipeClamp is de nieuwste vervanger van het knooplint en de theaterhaak om snel theaterdoek, backdrop of gordijnen zonder bevestigingsoog op te hangen.

“Je klikt de GripponClamp van onder vast op de truss en hij zit muurvast”.

Wij durven te stellen dat je niet eerder zo snel en gemakkelijk een gordijn of afscheidingszeil hebt ingehangen.

G-Quick

De G Quick is een innovatieve oplossing voor hangende gordijnen

Dit gepatenteerde product vervangt de traditionele knooplinten. Hierdoor wordt het mogelijk om gordijnen 3 tot 4 keer sneller op te hangen dan bij conventionele methoden. De kunststof clip klikt stevig vast door het oog van het gordijn terwijl een bungee-koord met een kleine plastic bal zorgt voor een veilige verbinding rond de truss.

DrapeFix Adjust

De DrapeFix Adjust, een verstelbaar ophangsyteem voor geplooide zware akoestische gordijnen. Doordat de gordijnen brandwerend geïmpregneerd zijn nemen ze gemakkelijk vocht op uit de lucht, waardoor ze niet meer recht hangen en in hoogte versteld moeten worden.

ElastiFix ontwikkelde voor deze vraag een oplossing die doet denken aan een verstelbare tie-wrap. Het product is natuurlijk naast de theaterbranche geschikt voor ontelbare andere toepassingen.